Regler

Smultronstället

När ni besöker vår badplats har ni hittat vårt smultronställe i Bohuslän. Vi tycker det är jätteroligt att många människor hittar hit, men önskar också att badplatsen fortsätter att vara den fina plats den är. Läs därför gärna igenom de enkla reglerna nedan och vänligen respektera dem.

Lämna alltid badplatsen på det sätt som du vill se den när du kommer.
Visst, det kan se ut som en klyscha men är en väldigt viktig sådan! 
Ta med dig ditt skräp till soptunnan vid cykelstället.
Fimpar, snus är inte kul att se på vår badplats så ta dessa med dig från badplatsen.

Båtrampen

Får endast användas på de tider som står på skylten och endast av medlemmar. Om du inte redan är medlem blir du det enkelt genom att att kontakta oss på [javascript protected email address] .

Vattenskotrar

Får inte köras inom badplatsens område.

Vägen hit

Grusvägen till badplatsen har hastighetsbegränsning till 20 km av flera anledningar, men den viktigaste är våra barns säkerhet när de ska gå till och från badplatsen. En annan anledning är att det dammar mycket och dammet flyger in i hela dalen.

Även när det inte är några barn på vägen så blir tyvärr vägen gropig vid för höga hastigheter, läs över 20 km/tim. Vänligen respektera detta. Tyvärr är det också svårt att mötas på vägen för sidorna håller inte. Därför är det är jättebra om ni backar och lämnar utrymme för varandra.

Toaletten

Var försiktig med vårt utedass så att vi får ha det kvar. Det är guld värt när nöden är som störst.

Parkering

Det är inte tillåtet att parkera här över natten!
Camping är förbjuden oavsett om det är i bil, husvagn, husbil eller tält.

Ängarna innan man kommer ner till badet är privata.

Behöver något åtgärdas?

Om du ser något som är trasigt och behöver åtgärdas så anmäl gärna detta så fort som möjligt till [javascript protected email address] eller prata med någon i styrelsen.