Långekärrs fritidsförening

Hej och välkommen till Långekärrs fritidsförening! Långekärrs fritidsförening består i dagsläget av ca 145 betalande medlemmar. Fritidsföreningens uppgifter är bland annat att sköta om badplatsen vid Fliseberget, se till att tillgängligheten till havet är bra, hålla fotbollsplanen på Edits äng i bra skick, ordna midsommarfirande på Edits äng etc..

Allt arbete utförs idéellt av medlemmar. Material bekostas till största del av medlemsavgifter.

Medlemskap

Fritidsföreningen är öppen för alla. Alla som känner att de har något att tillföra är välkomna att bli medlemmar i föreningen.

Medlemskap kostar bara 100:- per år och familj. Dessa pengar går självklart oavkortat till föreningen och bidrar till att vi har en fin badplats att komma till varje sommar och till våra gemensamma aktiviteter. Materiel för att hålla redskapsskjulet, stegar, båtrampen etc i fint skick bekostas av föreningen. Allt arbete sköts ideellt av medlemmarna.

100:-/år är en ganska billig peng för att vi ska kunna ha en fräsch och fin badplats på en av de finaste platserna i Bohuslän.

För att bli medlem följ dessa enkla steg.

Betala in 100:- på bankgiro 5353-7460
Skriv ditt namn, adress, telefonnummer, och gärna din mailadress på inbetalningen. Skriv också "Ny Medlem" på inbetalningen. Du kan också använda Swish 123 559 56 40 och ange samma uppgifter. Ni som inte kan betala via svenskt bankgiro eller Swish kan kontakta kassören via föreningens mailadress för betalning.

Vill du donera pengar till föreningen? Gör på precis samma sätt som ovan. Betala in det du känner att du kan tillföra, skriv samma uppgifter på blanketten men ändra "Ny Medlem" till "Donation".