Långekärrs fritidsförening

Hej och välkommen till Långekärrs fritidsförening! Föreningens uppgifter är främst att sköta om badplatsen vid Fliseberget men vi ordnar också vissa aktiviteter för medlemmarna.

Allt arbete utförs idéellt av medlemmar. Material bekostas till största del av medlemsavgifter.

Medlemskap

Fritidsföreningen är öppen för alla. Alla som känner att de har något att tillföra är välkomna att bli medlemmar i föreningen.

Medlemskap kostar bara 100:- per år. Dessa pengar går självklart oavkortat till föreningen och bidrar till att vi har en fin badplats att komma till varje sommar och till våra gemensamma aktiviteter.

För att bli medlem följ dessa enkla steg.

Betala in 100:- på bankgiro 5353-7460
Skriv ditt namn, adress, telefonnummer, och gärna din mailadress på inbetalningen. Skriv också "Ny Medlem" på inbetalningen. Du kan också använda Swish 123 559 56 40 och ange samma uppgifter. Ni som inte kan betala via svenskt bankgiro eller Swish kan kontakta kassören via föreningens mailadress för betalning. OBS! För att enkelt få information från föreningen, ange mailadress på betalningen!

Vill du donera pengar till föreningen? Gör på precis samma sätt som ovan. Betala in det du känner att du kan tillföra, skriv samma uppgifter på blanketten men ändra "Ny Medlem" till "Donation".