Långekärrs fritidsförening

Hej och välkommen till Långekärrs fritidsförening! Föreningens uppgift är främst att sköta om badplatsen vid Fliseberget men vi ordnar också vissa aktiviteter för medlemmarna.

Allt arbete utförs idéellt av medlemmar. Material bekostas till största del av medlemsavgifter.

Medlemskap

Fritidsföreningen är öppen för alla. Alla som känner att de har något att tillföra är välkomna att bli medlemmar i föreningen.

Medlemskap kostar bara 100:- per år. Medlemsvgiften går oavkortat till att bekosta skötseln av badplatsen och till aktiviteter för medlemmarna.

För att bli medlem följ dessa enkla steg.

• Betala in 100:- på bankgiro 5353-7460 eller via Swish 123 559 56 40
  • Skriv ditt namn, telefonnummer, och gärna din mailadress på inbetalningen. Mailadressen behövs om du vill ha utskick med aktuell information från föreningen.
  • Ni som inte kan betala via svenskt bankgiro eller Swish kan kontakta kassören via föreningens mailadress för betalning.

Vill du donera pengar till föreningen? Gör på precis samma sätt som ovan och lägg till "Donation".