Långekärrs fritidsförening

Hej och välkommen till Långekärrs Fritidsförenings hemsida. Långekärrs fritidsförening består i dagsläget av ca 120 betalande medlemmar. Fritidsföreningens uppgifter är bland annat att sköta om badplatsen vid fliseberget, se till att tillgängligheten till havet är bra, hålla fotbollsplanen på Edits äng i bra skick, ordna midsommarfirande på edits äng etc..

Allt arbete utförs idéellt av medlemmar. Material bekostas till största del av medlemsavgifter.

Medlemskap

För ytterligare information om medlemskap kontakta vår kassör Ragnhild via mail: kassor@lkfritid.se.

Fritidsföreningen är öppen för alla. Alla som känner att de har något att tillföra är välkomna att bli medlemmar i föreningen.
Medlemskap kostar bara 100:-/år. Dessa pengar går självklart oavkortat till föreningen och bidrar till att vi har en fin badplats att komma till varje sommar. Allt arbete sköts ideellt av medlemmarna.
Pengarna används till materiel för att hålla redskapsskjulet, stegar, båtrampen etc i fint skick.

100:-/år är en ganska billig peng för att vi ska kunna ha en fräsch och fin badplats på en av de finaste platserna i Bohuslän.

För att bli medlem följ dessa enkla steg.

Betala in 100:- på postgirokonto 62 71 80-3
Skriv ditt namn, adress, telefonnummer och gärna din mailadress på inbetalningen. Skriv också "Ny Medlem" på postgiroblanketten.

Vill du donera pengar till föreningen? Gör på precis samma sätt som ovan. Betala in det du känner att du kan tillföra, skriv samma uppgifter på blanketten men ändra "Ny Medlem" till "Donation". Postgirokonto 62 71 80-3.